Dilovası'nda çöp sorunu zaman zaman gündeme geliyor. Hayatın hemen her alanında hijyenin ilk sırada yer aldığı bugünlerde, Dilovası'nda biriken çöpler mahalle sakinlerinin isyanını gündeme getirdi.

Bu sorun bazen bilinçsiz insanlardan, bazen toplanmayan ve biriken çöplerin taşmasından kaynaklanıyor.

Okurlarımızın gazetemiz 41havadis.com'a ulaştırdığı fotoğraflarda anlaşılacağı üzere, toplanmayan ve biriken çöplerin taşması Dilovası Belediyesinin çöpleri toplamamasından kaynaklanıyor. Dilovası'nın hemen hemen her noktasında benzer görüntülerin olduğunu ifade eden bölge esnafı ve vatandaşlar "çöp konteynerin dolmasına rağmen toplanmıyor" ifadelerinde bulundu.

Vatandaşlar ''Dilovası Belediyesinin çalışmaması hem görüntü hem de çevre kirliliğine neden oluyor. Bu çöp konteyneri CHP Dilovası İlçe Başkanlığının hemen önünde. Acaba CHP'ye tepki için mi toplanmıyor? sorusu akıllara gelebilir ama yanılırsınız. Dilovası'nın tamamı buna benzer görüntüler içinde. Yada doğru soru şuda olabilir. Dilovası Belediyesi seçime sayılı günler kala acaba çalışmayarak Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'i seçmen karşısında zor duruma mı sokmak istiyor? Çevre kirliliğine neden olan çöplerin biran önce toplanmasına çözüm bulunmasını istiyoruz'' dediler.

Dilovası'nda ki bu tür görüntülerin hemen önüne geçilmesi ve hoş olmayan manzaranın yaşanmasını için Dilovası Belediyesinin biran önce çalışalarına start vermesi bekleniliyor.