Dilovası İlçesinde Kent Bayramlaşması Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 10.00 ile 11.00 arasında Belediye önündeki açık alanda yapıldı.


Ramazan Bayramı Kent Bayramlaşma törenine,  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar, Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser, ilçede bulunan STK ve Dernek Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve yöneticileri, Kamu Kurumlarında yönetici ve müdürler ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada, Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramının kutladığını ve hayırlara vesile olmasını dileyerek, “bayramların dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu, sevgi, saygı ve kardeşliğin ön plana çıktığı özel günler olduğunu” belirtti. Başkan Toltar, “Birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bayramlarda herkesi kucaklamalı, yaşlıları, düşkünleri, muhtaç insanları hatırlamalı, bu güzel günlerde onları da ziyaret ederek bayram sevincini paylaşmalıyız” diye konuştu.
Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, “Bizi biz yapan değerlerden olan Ramazan Bayramı sayesinde birbirimize daha çok kenetleniyoruz. Ramazan ayı boyunca çok büyük bir imtihandan geçtik. Gördük ama yemedik, istedik ama içemedik, bizler bir sabır ve irade testinden geçtik. Allah’a şükürler olsun olmayanların neler çektiğini gördük. Şükürler olsun ki bir ay boyunca sabır ve imtihanın sonucunda bizlere Rabbimiz bayramı hediye etti” dedi.
Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Ali Toltar ve protokol üyeleri Polislerin bayramlarını kutladılar.