Kurban Bayramı  Kent Bayramlaşması törene Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın yanı sıra İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin , Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Barış Keser, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemil Yaman, ilçede bulunan STK ve Dernek Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri ve yöneticileri, Kamu Kurumlarında yönetici ve müdürler ile çok sayıda ilçe sakini katıldı.

 Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı konuşmada,  Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramının kutladığını ve hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Toltar,  “bayramlar çok önemli günlerdir,  bir ve beraber olma günüdür, sevgi, saygı ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Allah yaptığımız ibadetleri kestiğimiz kurbanları kabul etsin ”  dedi.
İlçe Kaymakamı Hulusi Şahin’de , “Birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bayramlarda herkes kucaklanmalı, yaşlıları, düşkünleri, muhtaç insanları hatırlamalı, bu güzel günlerde onları da ziyaret ederek hayır dualarını almalıyız. Sizlerin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramınızı kutlarım dedi”