Daha önce defalarca gereğinden fazla personel alımı ile gündeme gelen Dilovası Belediyesi son zamanlarda yine personel alımı gündemde. Dilovası Belediyesi bu sefer İstanbul Ümraniye'den gelen Dilovası Belediyesinde sözleşmeli memur olduğu ileri sürülen bir şahsın restoranda oturan vatandaşlara saldırıda bulunduğu iddia edildi.

İddianın sahibi DEVA Partisi Dilovası ilçe Başkanı Ali Çelik "Dilovası belediyesinin ithal işe alım rezilliği!" sözleriyle tepki gösterdiği olay hakkında sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada bulundu. 

Başkan Çelik "Dilovası belediyesinin ithal işe alım rezilliği!

Ümraniye'de ikamet eden bir vatandaş, sözleşmeli memur olarak Dilovası belediyesinde güya işe alınmış.
Bu vatandaş AKP tarafında ensesi kalın bir vatandaş.

"VATANDAŞA SALDIRIDA BULUNUYOR"

Ensesi kalın olunca ilçemizde herkesin takdirini kazanmış bir restoranda gelip kafasına göre ilçemizde oturan vatandaşa saldırıda bulunuyor.

"ANNEM ANKARA'DA GENEL MÜDÜR"

Firma sahibi ve müşteriler rahatsız oluyor. Firma sahibi araya girip zarar vermeden etkisiz hale getiriyor. Daha sonraki süreçte zorba vatandaş,annem Ankara'da genel müdür,kuzenim başsavcı Ankara'yı buraya taşıyacağım diye tehdit ediyor. Şimdi bu nankörlük değilse nedir? Bu ilçede belediye başkanı işe aldığı kişileri neye ve hangi kriterlere göre alıyor. Bu zorba vatandaş demek ki ise ihtiyacı yokmuş!

"BANKAMATİK TROLLERİ ARASINDA MI?"

Acaba bankamatik trolleri arasında mı?
Yoksa bir memur ulu orta nasıl insanların arasında şiddet uygular? Belediyemiz acaba ilçemizde o kadar genç dururken bu vatandaş hangi ünvanla işe alınıyor?
Ve hakkında gerekli soruşturma başlatıldı mı?" dedi.