2019 yerel seçimlerde AK Parti Hamza Şayir ile 13 bin 682 oyuna karşılık Dilovası'nda, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, AK Parti'nin büyük bir oy kaybıyla başkan oldu.

36 bin 695 seçmenin bulunduğu Dilovası'nda 28 bin 490 oy kullanıldı. Bin 609 oy ile DEM Parti karşısında kazanan AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu 8 bin 742 oy aldı.

''SESİNİZ OLACAĞIMIZA SÖZ VERİYORUZ''

8 meclis üyesi ile ana muhalefet koltuğuna oturan Dilovası'nda DEM Parti, meclis üyesi Mehmet Gülek sosyal medya hesabında Dilovası halkına ''sesiniz olacağımıza söz veriyoruz'' ifadelerinde bulundu. 

Mehmet Gülek ''Bizler belediyeyi kazanarak partimizin kadın özgürlükçü ekolojik ve demokratik belediyecilik anlayışımızı Dilovası'nda hayata geçirmek için belediye eş başkan adaylarımızın şahsında büyük emekler sarf ettik. maalesef Dilovası halkı bize ana muhalefet görevi verdi.

Seçim sonuçlarının tüm DİLOVASI'na hayırlı olmasını diliyorum.

BİZLER VERDİĞİNİZ SORUMLULUĞUN BİLİNCİNDEYİZ..

Mecliste seçilen DEM PARTİ belediye meclis üyelerinden biri olarak bugün arkadaşlarımızla beraber maztamızı aldık. Bizler verdiğiniz sorumluluğun bilinciyle
önümüzdeki 5 yıl boyunca bize oy vermiş vermemiş 55 bin vatandaşın sesi olacağımıza SÖZ VERİYORUZ..

Dilovası'nın faydasına olacak her projenin yanında olacağımız gibi dilovasına zarar verecek tüm pratiklerin karşısında duracağımıza SÖZ VERİYORUZ..

Belediyenin 611 MİLYONLUK bütçesinin her kuruşunun takipçisi olacağımıza SÖZ VERİYORUZ..

SEVGİLİ DİLOVALILAR;

Bizler ana muhalefet meclis üyeleri olarak iktidar olamazsak'ta tüm mahallelerde kuracağımız mahalle meclisleri ve muhtarlıklarımız aracılığı ile sizin sorunlarınızı belediye meclisine götürüp çözümü noktasında takipçileri olup mahalle ile belediye arasında ciddi sağlam bir köprü olma noktasında size SÖZ VERİYORUZ..
Merak etmeyin artık DEM PARTİ var.
Sizin tercihiniz olmasakta sizin sesiniz olacağımıza SÖZ VERİYORUZ.'' ifadelerinde bulundu.