Dilovası'nda çöp sorunu zaman zaman gündeme geliyor. Hayatın hemen her alanında hijyenin ilk sırada yer aldığı bugünlerde, Dilovası'nda biriken çöpler, bir türlü tamamlanamayan yol çalışmaları Kayapınar mahalle muhtarı Mehmet Kara'nın isyanı ile tekrar gündeme geldi..

Dilovası Kayapınar mahalle muhtarı Mehmet Kara, Dilovası belediyesi yetkililerine seslenerek yollardaki bitmeyen çalışmalar ile beraber toplanmayan ve biriken çöplerin dikkat çektiği video ile isyan etti.

Muhtar Kara'nın, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

''Değerli mahalle sakinlerim mahallemizin her noktasına hizmet almak için mücadele ediyorum. Resimde gördüğünüz gibi Selviler caddesi, Köknar Sokak, Ozan sokak, Eynerce caddemiz bu şekilde. Yaptığımız araştırmalar sonucunda belli noktalarda asvalt çalışması yapılıyor, ama bizim mahallemizde çalışma olmuyor. Belediyemizin Fen işleri müdürüyle yaptığımız görüşmede sürekli hep aynı kelimeyi kullandığı ve bahanelerini duymaktan artık kendısını aramıyorum. Vatandaşlarımızın rahatsız olduğunu söylememe rağmen kimse ilgilenmiyor'' ifadelerinde bulundu..