MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ile yönetimi önceki gün Tüm Karadenizliler Dernek başkanı Şimşek Yıldırım'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaret sonrası Tüm Karadenizliler Dernek başkanı Şimşek Yıldırım, ziyaret sonrası çekilen fotoğraf karesinde kendisinin olmadığı pozu sosyal medyada paylaşmasına Eski MHP Dilovası İlçe yöneticilerinden Serkan Kopan ''Kimsenin Partimizi bu duruma düşürme hakkı yok'' sözleriyle ''Tüm Karadenizliler dernek başkanı Şimşek Yıldırım bey, size hayırlı olsun ziyaretine gelen Dilovası Milliyetçi Hareket Partisi başkanı ve yönetimi ile çekilen bu fotoğrafı yayınlarken kendinizi bu fotoğraftan neden çıkardınız. Beraber gözükmek istemiyorsanız randevu vermeyebilirdiniz.

''MALUM PARTİDE SİYASET YAPABİLİRSİNİZ''

Ancak unutmayın ki tüm partilere eşit mesafede olmanız lazım. Diğer partilerle boy boy fotoğraf verirken, böyle bir ayrıntı bir dernek başkanına yakışmamıştır. Siyasi görüşünüz varsa, malum partide siyaset yapabilirsiniz. Kimsenin Partimizi bu duruma düşürme hakkı yok'' ifadelerinde bulundu.

Serkan Kopan'ın bu tepkisi sonrası Tüm Karadenizliler Dernek başkanı Şimşek Yıldırım gazetemiz 41havadis.com'a açıklamada bulundu.

YILDIRIM ''MHP İLE HİÇBİR SORUNUMUZ YOK''

Şimşek Yıldırım ''MHP ile hiçbir sorunumuz yok. Hatta hiçbir siyasi parti ile sorunumuz yok, olamaz. Bir STK olduğumuzdan dolayı tüm siyasi partilerede eşit davranmaktayız. Gazetenizdeki haberde yer alan fotoğrafda sanki resmin kesilmiş gibi gözükmesinin nedeni mekanın küçük olmasından kaynaklanıyor. Amacımız birden fazla fotoğraf ile herkesin gözükmesiydi. Yanlışlıkla benim olmadığım dotoğraf sosyal medyada paylaşılmıştır'' ifadelerinde bulundu.

Gazetemize yaptığı açıklama sonrası Başkan Şimşek Yıldırım daha önceki kendisinin olmadığı fotoğrafı sosyal medya hesabında kaldırmış ve yerine toplu olan kendisininde yer aldığı fotoğrafı yayınlandığı görüldü.