Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ağustos ayında gerçekleştirdikleri kermeste elde ettikleri gelirle aldıkları tekerlekli sandalyeleri Dilovası'ndaki şehitlerin hayrına dağıtma kararı aldı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DENAD) Başkanı Abdulsamet Elden ''hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz'' ifadelerinde bulunduğu açıklamasında ''Dilovası Engelli ve Engelli Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Ağustos ayında gerçekleştirdiğimiz kermeste elde etmiş olduğumuz gelirle almış olduğumuz tekerlekli sandalyeleri ilçemizdeki şehitlerimizin hayrına dağıtma kararı aldık.

Bugün gercekleştirdiğimiz ilk teslimatı şehidimiz Ömer Özavcı hayrına dernek üyelerimiz ve şehidimizin babası Mustafa Özavcı ile birlikte sandalye ihtiyacı olan yavrumuz Muhammet Akif Tankaş kardesimize teslim ettik. Bu vesile ile şehidlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu şekilde onlara olan borcumuzu ödemiş olacağız bundan sonra dağıtacağımız her sandalyeye bir şehidimizin adını yazarak devam edeceğiz. Bu minvalde hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. Şimdiden verecekleri desteklerden dolayı derneğimiz ailemiz ve üyelerimiz adına teşekkür ederiz. Allah yapacakları hayırları dergahı izetinde kabul etsin inşallah'' ifadelerinde bulundu.