Tavşancıl Sahil Parkına ücretsiz internet erişimi

Dilovası Belediyesi, Tavşancıl Sahil Parkı ve Dinlenme alanına, vatandaşların internete kolay erişimini sağlamak amacıyla bazı hizmet birimleri ve müzelerde kablosuz güvenli internet erişimi altyapısı kuruyor

Dilovası’nı  daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek her alanda önemli çalışmaları hayata geçiren Dilovası  Belediyesi, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya yönelik teknolojik adımları da bir bir atıyor. Başta halk ve okul Kütüphaneleri olmak üzere internet hizmetleri ücretsiz olarak öğrencilerin ve halkın istifadesine sunulmuştu.

Belediye Başkanı Ali Toltar, açıklamasında, "İnternet günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil etmekte. Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, vatandaşların ücretsiz, hızlı ve güvenli internet bağlantısı ile dünyadaki gelişmelere anında ulaşabilmeleri için vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu bölgelerde ücretsiz internet hizmetini devreye alıyoruz." dedi.

"Ücretsiz Wi-fi Uygulaması" altyapı çalışmalarının sona erdirilmesinden sonra  uygulamadan yararlanmak isteyenlerin, cep telefonlarının wi-fi özelliğini açık hale getirerek belediyenin internet ağına bağlanılabilinecek. 
 Dinlenme ve yürüyüş alanları, spor yapmaya müsait olan Tavşancıl Sahil Dinlenme Parkına kablosuz güvenli ve ücretsiz internet hizmetin altyapısını önümüzdeki günlerde tamamlayarak hizmete sunacak.