Gerçekleri eğip bükmeden yıllardır okurlarına ulaştıran 41Havadis gazetesinin internet sitesi 41Havadis.com, Kocaeli'de doğru, güvenilir ve tarafsız yayıncılığın adeta kalesi niteliğinde. En sıcak sondakika gelişme haberleri, yerel siyasette olup bitenler, Kocaeli'nin 12 ilçesindeki gelişmeler anbean 41havadis.com’dan takip ediliyor.

İşte bu nedenle 41havadis.com Kocaeli'nin en çok okunan ve ziyaretçilerinin en uzun süre zaman geçirdiği haber sitesi.

Google’ın Haberler(news) ve Keşfet uygulamaları sonrası bünyesinde Instagram, Facebook ve Messenger'ı da bulunduran Meta, haberleşme platformu WhatsApp üzerinde Kanal isimli hizmetini kullanıma açmasıyla 41havadis.com, WhatsApp Kanalı alanında yer aldı.

Kocaeli'nin en çok okunan gazeteleri arasında yer alan 41havadis.com, WhatsApp’ın bir süre önce duyurduğu Kanallar’da sıcak gelişmelerin yanı sıra çeşitli içerikleri takipçilerine sunmaya başladı.

Daha önce bazı ülkelerde uygulanmaya başlanan WhatsApp Kanallar, şimdi Türkiye’de de kullanıma sunuldu.

Kullanıcıların gizlilikten ödün vermeden ve uygulamadan ayrılmadan gelişmeleri takip etmesini amaçlayan WhatsApp Kanallar’a “Güncellemeler” sekmesinden ulaşılabilecek.

Whatsapp'ta 41havadis kanalını aşağıdaki link üzerinden takip edebilirsiniz:

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız bu linke tıklayarak abone olabilirsiniz.

41 HAVADİS'E ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Eğer WhatsApp hesabınızda Kanallar’ı göremiyorsanız, whatsapp uygulamanızı güncellemelisiniz.

BİLGİLERİNİZ GÖZÜKÜYOR MU?

whatsapp kanallarını takip ederseniz, whatsapp uygulaması hesabı yöneten adminin iletişim bilgilerine erişemeyeceği gibi güvenlik ve gizlilik nedeniyle kanalı takip edenlerin bilgileride (telefon numarası, kişisel bilginiz ..vs) kimse göremez. Kişisel bilgileriniz whatsapp tarafından korunmaktadır..  

Dilovası gazeteleri, Dilovası'nın en çok okunan gazetesi, Kocaeli'nin en çok okunan gazetesi, Gebze'nin en çok okunan gazetesi, Darıca'nın en çok okunan gazetesi, Çayırova'nın en çok okunan gazetesi, Dilovası'nın en çok okunan gazetesi, İzmit'in en çok okunan gazetesi, Derince'nin en çok okunan gazetesi, Kocaeli gazeteleri son dakika haberleri 41havadis.com'da