Dilovası üzerine sosyal medya hesabında canlı yayınlar çeken videosu çeken 2009 yılında Ak Parti’den Dilovası İl Genel Meclis üyesi seçilen ancak daha sonra partisinde istifa eden Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay Dilovası'nın yeni fenomeni oldu.

Yayınladığı her videoda gündem yaratan Kocabay'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınladığı videoda Dilovası'nın anıldığı sıfatları tarif tarih dönemlerini bildirdi ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Hacı Kocabay, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Demiray ile MHP'li eski Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman'a tepki gösterdiği açıklamasında, dönemin Belediye Başkanı  Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a Kömürcüler OSB üzerinde yüklendi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e ise bayrak siyaseti yaptığını ileri sürerek yine aynı Hamza Şayir'in Dilovası Belediyesi'nde işe aldığı HDP'li isimler üzerinden yüklendi.

5 farklı konulu video ile sunduğumuz haberde Hacı Kocabay neler dedi? işte ayrıntılar...

1. BÖLÜM TERÖRİST VE ÇÖPOVASI KİMİN DÖNEMİNDE BAŞLADI?

Dilovası Belediyespor'un futbolcularına geçtiğimiz günlerde Suadiyespor maçının başından sonuna kadar aşağılık ve alçakça küfürler edilmiş, Dilovası Belediyespor futbolcularına yönelik pkk p*çleri, pkk dışarı şeklinde tezahürat ve küfürler ile saldırıda bulunmuştu. Saldırıyı kınayan MHP Dilovası ilçe başkanı Ali Demiray'ın çılız bir kınamada bulunduğunu ifade eden Hacı Kocabay, Dilovası ne zaman teröristler yakıştırmasıyla anılmaya başladı? ile Çöpovası olarak anılan Dilovası'nın bu sıfatlarına dönemin Dilovası Belediye Başkanı MHP'li Musa Kahraman olduğunu söyledi. 

Dilovası Belediyespor ile Suadiyespor maçında neler yaşandı?

İşte Kocabay'ın o açıklaması Bölüm 1
 

 

2. BÖLÜM SİYASİ BÜYÜKLERİMİZ SES ÇIKARSAYDI

BUGÜN KİMSE SES ÇIKARAMAZDI!

Hacı Kocabay ''Siyasi büyüklerimiz o gün ses çıkarsaydılar bugün eminimki kimse cesaret bugün pkklılar, teröristler, gay kelimesini kimse bize kullanamazdı'' ifadelerinde bulunduğu o video;

İşte Kocabay'ın o açıklaması Bölüm 2
 

 

3. BÖLÜM KÖMÜRCÜLER OSB

Hacı Kocabay ''2012'nin son aylarında Dilovası'na bir karabulut, Kömürcüler OSB çöktü. AK Partili abilerimiz bugünlerde, bekleyin müjdemiz var diyorlar. Ne müjdesi acaba Kömürcüler OSB'yi başka bir iktidar mı getirdi?. İmzam yok ama benimde katkım var. Çünkü, Cemil Yaman'ın belediye başkanı olması için gece gündüz çalıştım'' ifadelerinde bulunduğu açıklamada dönemin Belediye Başkanı olan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a yüklendi. ''Tarih Cemil Yaman'ı da yazdı'' sözleriyle şu açıklamalarda bulundu;

İşte Kocabay'ın o açıklaması Bölüm 3

 

 

4. BÖLÜM BAYRAK SİYASETİ


Hacı Kocabay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Saadet Partisi Dilovası Meclis üyesi Turan Tekgül'e yönelttiği ''siz bu bayrağa kurban olurmusunuz'' sözleri sonrası Dilovası'nda ne kadar çok gay varmış skandalının yaşandığı günü hatırlatarak bayrak siyaseti yaptığı ileri sürdü. 

İşte Kocabay'ın o açıklaması Bölüm 4

 

BÜTÜN BÖLÜMLERİN TOPLU OYNATMA LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN