Gebze ve çevresinde sosyal yaşamın kalbi olmaya devam eden Gebze Center, Babalar Günü’ne özel etkinlikleriyle bu anlamlı günü babalar ve çocuklarıyla birlikte kutlamaya hazırlanıyor.

Hayata geçirdiği etkinliklerle ziyaretçilerin bölgedeki tek sosyal yaşam adresi olan Gebze Center, Babalar Günü’nde de birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Doğukan Manço’nun DJ performans sergileyeceği ‘Babamı En İyi Ben Tanırım’ yarışması 18 Haziran Pazar Günü saat 15:30’da gerçekleşecek. 10 baba ve çocuğunun yarışacağı etkinliğin kayıtları aynı gün saat 11:00 itibariyle Gebze Center danışma bölümünden yapılabilecek. Yarışmaya katılacak 10 baba ve çocuk ise Doğukan Manço tarafından başvurular arasından yapılacak kura çekimiyle belirlenecek.

18 Haziran Babalar Günü’nde gerçekleşecek bir diğer etkinlik ise El Heykel Atölyesi olacak. Katılımın ücretsiz olduğu bu keyifli atölye ise 14:00-18:00 saatleri arasında yapılacak.

Her özel günde olduğu gibi Babalar Günü programlarıyla da öne çıkan Gebze Center, birbirinden güzel ve anlamlı etkinlikleriyle bu Babalar Günü’nü de çok özel kılacak.