Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Av. Selman Gürpınar, DSP İl Başkanlığının bazı CHP’liler tarafından tehdit ve hakaret edildiği gerekçesiyle Kocaeli Adliyesi önünde basın açıklaması yaparak suç duyurusunda bulundu.

DSP İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım ve partililerin de hazır bulunduğu basın açıklamasında DSP İl Başkanı Selman Gürpınar, gelişmelerle ilgili şu bilgileri verdi:

“- DSP’nin ön plana çıkmasını istemeyen bazı kişiler tarafından tehdit ve hakarete uğruyoruz. Geçen hafta perşembe günü yaptığımız basın açıklamasının ardından yerel bir gazetenin internet sitesinde çıkan haberimizin altına ‘Selam Bekar’ rumuzuyla yorum yapılmış ve bu yorumda partimize ve bize tehdit ve hakaret edilmiştir. Bu tür tehdit ve hakaretlere alışığız ama bunları yapan kişiler CHP’li olunca üzülüyoruz. Artık bu tehdit ve hakaret içerikli yorumlara izin vermeyeceğiz. Bu yorumları Cumhuriyet Savcılığına şikayet edip suç duyurusunda bulunacağız. DSP hiçbir tehditten yılmaz, boyun eğmez, bu yorumları yapan CHP’li fanatikler bunu böyle bilsin”

DSP İl Başkanı Av. Selman Gürpınar, rahmetli DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit’in ölümünün 7 nci yıldönümü dolayısıyla yarın saat 15.00’da İl Binasında anma etkinliği yapacaklarını, saat 17.00’de de Yenicuma Camii’nde mevlit okutacaklarını söyledi, tüm DSP’lileri etkinliklere davet etti.