81 Düzce Haber gazetesinin bugün yayınladığı ''Millet üyelerine tablet dağıtır, bizimkinin kendisine hayrı yok'' başlıklı haberi ile Düzce Gazeteciler Cemiyetine yüklendi.

81 Düzce Haber, Düzce Gazeteciler Cemiyetine, Gebze Gazeteciler Cemiyetinin 10 Ocak Gazeteciler gününde üyelerine dağıttığı tabletleri örnek gösterdikleri haber ile özeleştiride bulundular.

Geçtiğimiz günlerde, Düzce ile Gebze kıyaslaması yaptığı için tepkilerin odağında olan Levent Altun bu sefer yaptığı çalışmalar ile Düzce basınında yer buldu. Gebze Gazeteciler Cemiyetinin yaptığı çalışmaları işaret ettikleri haberde ''Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetimi aynı federasyona üye olmamıza rağmen neden hiç bir faaliyet göstermiyor?'' mensubu oldukları Düzce Gazeteciler Cemiyetini eleştirdiler.

İşte o haber;

Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu Başkan Vekili ve aynı zamanda Gebze Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi olan Levent Altun 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle üyelerine tablet hediye ederken, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan’ın, gazetecileri desteklemek şöyle dursun, KRT isimli kanalda Düzce’yi eleştirmesi tepkilere neden oldu.

TÜM ÜYELERİNE TABLET HEDİYE ETTİ

Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu Başkan Vekili ve aynı zamanda Gebze Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi olan Levent Altun, geçtiğimiz günlerde 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen organizasyonda Gebze Gazeteciler Cemiyeti tüm üyelerine tablet hediye etti…

LEVENT ALTUN TÜM DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Düzce ile Gebze kıyaslaması yaptığı için tepkilerin odağında olan Levent Altun üyeleri için yaptıkları çalışmalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekerken, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan ve yönetimi aynı federasyona üye olmamıza rağmen neden hiç bir faaliyet göstermiyor? sorusunu akıllara getirdi.

''DÜZCE'NİN İL OLDUĞU YERDE, GEBZE'NİN HAKKI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİDİR''

Öte yandan Tayhan’ın KRT isimli kanalda Düzce’yi karalamaya yönelik eleştirilerde bulunması tepkilere neden oldu…
İl olma hayali onlarca yıldır devam eden Gebze, bu hayalini geçtiğimiz günlerde Düzce’de gündemimize getiren Gebzeli gazeteci Levent Altun ‘’Düzce’nin il olduğu yerde, Gebze’nin hakkı Büyükşehir belediyesidir’’ sözleri ile Düzcelilerin tepkisine neden olmuştu.

Haberin linki için tıklayın