Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a ait olan Gebze'de bulunan bir güzellik merkezi, saldırıya uğradı.

Saldırı, Ece Ronay'a ait güzellik merkezinin bulunduğu Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi'nde sabaha karşı meydana geldi.

Edinilien bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, güzellik merkezine silahlı saldırı düzenledi ve iş yerinin camlarına kurşunlar isabet etti. Bölgedeki vatandaşlar, silah seslerini duyarak hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve iş yerinde incelemelerde bulundu.

ECE RONAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunu olan Ronay, ilk olarak sosyal medyada yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyurdu. Ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın paylaşımından bir gün sonra oto galeriye silahlı saldırı - 9
Ece Ronay, bir dönem çıkardığı şarkısının klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek, tacize uğradığını iddia etmişti.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'ın paylaşımından bir gün sonra oto galeriye silahlı saldırı - 10
1,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından mesajları ifşalayan Ece Ronay, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir.

Mehmet Ali Bey'i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte."