Kocaeli’nin önde gelen şehirlerarası seyahat firmalarından Efe Tur büyük bir skandalla gündemde.

Firmanın muavini otobüste seyahat eden bir kadın yolcunun fotoğraflarını telefonuyla çekmesi sonrası otobüs içerisinde bulunan diğer yolcuların tepkisiyle fotoğrafları silen muavinle ilgili şikayetler sonrasında Efe Tur işlem başlattığını duyurdu.

Yaşanan olayı şikayetvar.com adlı sosyal medya platformunda paylaşan kadın yolcunun ağabeyi gündeme taşıdı.

 “MUAVİN KIZ KARDEŞİMİN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ”

Kadir isimli ağabey konuyla ilgili şikayetinde şu ifadeleri kullandı: “Efe Tur 27/10/2023 tarihinde Kocaeli-Karabük arasında saat 17:30’da yapılan otobüs seferinde muavin, kız kardeşimin fotoğrafını çekti. Otobüsteki diğer yolcuların araya girmesiyle fotoğrafı sildi. Efe Tur’un muavinlerinin nasıl seçildiğini ve nasıl uygunsuz davranışlı muavinlere izin verildiğini anlamıyorum. Bir daha Efe Tur’a binmeyeceğim.”

Bu şikayet sonrasında Efe Tur’dan bir açıklama yayınlayarak şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Yolcumuz; Düşüncelerinizi bizimle paylaşarak bizleri daha iyi hizmet verme konusunda değerlendirdiğiniz ve fikirlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz şikayetiniz ilgili birim amirlerine aktarılmış olup sorumlu olan personelimize gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Firmamız adına özür diler, bu hususlarda kendimizi değiştirme, geliştirme ve yaptığımız işleri değerlendirme fırsatını bizlere verdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizleri tekrar yolcumuz olarak ağırlamak dileğiyle, Saygılarımızla…”

sapık muavin