Genel kurul sonrası iki dönem daha dernek başkanlığı görevinde bulunan Bahri Kökçü tek liste çıktığı seçimden çoğunluğu alarak 3. Kez Eflanilierin başkanı oldu.
 
Merkezi Gebze’de bulunan Kısa adı KOC.KAR.EF.DER. yeni yönetimi ile önceki gün yapılan olağanüstü genel kurul ile göreve başladı. Divan üyeliğine oy birliği ile Selami Çakır, Kezban Ünlü ve Fatih ünal üstlendi. Kongre’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından faaliyet raporları ve denetim raporları okundu.  Derneğin kuruluşundan buyana vafat eden Eflanililer içinde dua okundu. Görevi devreden eski başkan İsmet Çakır, kısa konuşma yaparak üyelere teşekkür etti.
 
KÖKÇÜ TEŞEKKÜR ETTİ
Önceki gün yapılan Kongre ile Eflanililer Derneğine üçüncü kez başkan olan Bahri Kökçü üyelerine teşekkür ederek şöyle devam etti. “Değerli Eflanili dostlar sevgili arkadaşlar Eflani ve Eflanililere hizmet için arkadaşlarımla beraber istişareler yaparak elimizi taşın altına koyarak yönetim kurulunu talip olduk. Katılan hemşerilerimizin destekleriyle görev bize verildi. Bizlerde yönetim kurulumla beraber bu güvene layık olmaya Eflanilerin sesi olmaya çalışacağız emek harcayacağız İnşallah. İşimizin zor olduğunun farkında ve bilincindeyiz. Allah yardımcımız olsun. Ayrıca beni kırmayarak hizmet için yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarıma, bizlere destek veren üyelerimize hemşerilerimize çok çok teşekkür ederim” dedi.
 
YÖNETİM KURULU (ASİL LİSTE)
Bahri Kökçü (Başkan), Şeref Karakaya, Halil Naral, Ali Cihan, İbrahim Karayakalı, Kezban Ünlü, Bahattin Yıldırım, Emin Kaya, Rahmi Ünlü, Halil Tümer, Hakan Ural.
 
DENETİM KURULU (ASİL LİSTE)
Eyüp Köse (Başkan), Bilal Ünlü, Saim Ünlü