Kocaeli doğumlu Elif Buse Doğan geçtiğimiz sene’Bihaber’ albümüyle kadife sesi, samimi duruşu, duru güzelliği ve türkülere sevdası ile müzik dünyasının kapılarını açarak türkü severlerden tam not aldı.

Bİ HABER ALBÜMÜNDE 

Anadolu coğrafyasının çeşitli yörelerine ait birbirinden güzel türküleri seslendiren Doğan, bu sene Mart ayın da Karadeniz türkü formundaki bestesi Aydın Kara’ya ait ‘Gel Sevduğum’ ile müzik listelerinin bir numarası oldu. Elif Buse’nin sesinden ’Gel Sevduğum’ türküsü o kadar sevildi ki, bu sene kırk üçüncüsü yapılacak olan Altın Kelebek Ödül Töreninde ‘En İyi Fantezi ve Halk Müziği Kadın Solist’ adayı olarak gösterildi. Halk oylarıyla kazananın belli olacağı gecede, körfezin kızı Elif Buse Doğan körfezden tam destek. 
 
Körfezin oylarını alacak olan Elif Buse Doğan,

Her çalışmasında çıtayı yükselterek türkü severlerden tam not alarak, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Kadife sesiyle yüreklerimize değen Elif Buse, bu kez içimizi kıpır kıpır edecek bir Balkan türküsü ’’Küp İçinde Nişasta’’ single çalışması ile karşımızda. 
 
Anonim bir türkü olan ’’Küp İçinde Nişasta’’nin müzik yönetmenliğini Aydın Kara üstlendi. Elif Buse Doğan, Erkan Nas’ın yönetmenliğinde çekilen klip için koreografi ve dans dersleri aldı. Klibin dans koreografisini Anadolu Ateşinin eski dansçılarında Yeşim Çinçeoğlu hazırladı. Klip kostümleri ünlülerin terzisi Nevzoş tarafından dikildi.