Dilovası Belediyespor'un Kartepe deplasmanında Suadiyespor ile karşılaşmasına giden Dilovası Belediyespor'un futbolcularına maçın başından sonuna kadar aşağılık ve alçakça küfürler edilmiş, sanki Dilovası'nın, Türkiye ile bir sorunumuz varmış gibi Ölürüm Türkiyem, Gençlik Marşı, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, İstiklal Marşının çalınması eşliğinde Suadiyesporlu taraftarlar, Dilovası Belediyespor futbolcularına yönelik pkk p*çleri, pkk dışarı şeklinde tezahürat ve küfürler ile saldırıda bulunmuştu.

Dilovası kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç'ın her siyasi hareketinde yanında yer alan işadamı Emin Yıldız sosyal medya hesabında Dilovası Belediyespor'un Kartepe deplasmanında Suadiyespor ile karşılaşmasında uğradığı çirkin saldırıyı kınadı.

Yıldız ''2019 belediye seçimlerinde,sırf seçimi kazanmak için Dilovası’na davet ettiğiniz A haber ilçemiz ile alakalı akla hayale gelmeyen haberler yapmış bir hafta boyunca ilçemizi karalamış ve tüm Türkiye’ye hepimizi terörist olarak lanse etmişti.

CİDDİ BİR ÇALIŞMA YAPILMALI

Sizin bu kirli siyasi atraksiyonlarınız yüzünden,ilçemizdeki sporcularımız gitmiş oldukları her deplasmanda saldırıya ve hakaretlere uğruyor, Bu konuyla alakalı ciddi bir çalışma yapılmalı sporcularımıza sahip çıkılmalı. Sporcu kardeşlerimize yapılan bu çirkin saldırıyı kınıyorum'' dedi.