31 Mart yerel seçimlere sayılı saatler kala Dilovası siyasetinde seçmenin siyasi yönelimini etkileyecek gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Dilovası'nda seçmenin üzerinde büyük yankı uyandıran İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Emin Yılmaz ile meclis üyeleri Dilovası Giresunlular Derneğini ziyaret ettik. 

İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Emin Yılmaz'ı miting havasında meşalelerle karşılayan Giresunlular, Dilovası'nı inlettiler.

Dilovası Giresunlular Derneği önünde toplanan kalabalığa İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Emin Yılmaz, İlçe Başkanı Samet Başıbüyük, kendilerini karşılayan vatandaşlara teşekkür etti.

''GİRESUNLULAR TOPLANTI DEĞİL, MİTİNG YAPTI!''

Başıbüyük açıklamasında ''Giresunlular toplantı değil, miting yaptı'' ifadelerinde bulunduğu açıklamasında ''Dilovası Belediye Başkan Adayımız Emin Yılmaz, meclis üyelerimiz ve yönetimimizle Dilovası Giresunlular Derneğini ziyaret ettik. Bu güzel organizasyonda emeği geçen Ramazan Parlak, Murat Aydın ve Enes Bulan’a teşekkür ediyorum. Bu çoskulu karşılama için dernek başkanımız Turan Yılmaz ve yönetimine, Giresunlu hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerinde bulundu.