AK Parti Dilovası'nda 31 Mart yerel seçimlerde tehlike çanları çalıyor. Gerçekleşmesine saatler kalan seçim öncesi seçmenin üzerinde büyük etki oluşturan İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Emin Yılmaz, AK Partilileri tedirgin ediyor.

İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Emin Yılmaz sosyal medya hesabında Dilovası halkına seslendi. Yılmaz ''kaybedilmiş bir onbeş yılın sonuna geldik'' ifadelerinde bulunduğu açıklamasında ''Türkü , Kürdü, Lazı, Manavı her birey benim başımın tacıdır. Dilovası'nı eşit yönetmeye söz veriyorum'' dedi.

Emin Yılmaz " Sevgili Dilovalılar, talihsiz bir dönemin, kaybedilmiş bir onbeş yılın sonuna geldik. Pazar günü çok büyük bir gündür. Pazar günkü sandık, bir demokrasi sınavıdır.

''DİLOVASI'NI EŞİT YÖNETMEYE SÖZ VERİYORUM''

Şimdi, sıra sizde, çözün şu kör düğümü! Hangi siyasi düşünce ve inançla olursa olsun, herkesi bizim gücümüze güç katmaya davet ediyorum. Türkü , Kürdü, Lazı, Manavı her birey benim başımın tacıdır. Dilovası'nı eşit yönetmeye söz veriyorum... Dilovası'nın bir evladı olarak sizlerden ödünç oy istiyorum. Bu defa oyunuzu bir partiye değil,sorunların çözümüne veriniz.

''OYUNUZU TÜM RANTLARA SON VERECEK ŞU KARDEŞİNİZE VERİNİZ''


Bu defa oyunuzu tüm rantlara son verecek şu kardeşinize veriniz. Bu defa oyunuzu, Dilovası'nın sokaklarını karış karış bilen, sorunlarını tek tek bilen şu kardeşinize veriniz. Çünkü ,Dilovası'nın en çok buna ihtiyacı var. Sizleri saygıyla selamlıyorum'' dedi.