Türk Kızılay Kocaeli Dilovadı Şube Başkanlığına Emre Sarıca atandı.

AK Parti Dilovası eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı, geçtiğimiz yıl Dilovası İlçe Yöneticiliği görevinden istifa eden Emre Sarıca, Türk Kızılay Kocaeli Dilovadı Şube Başkanlığına atandı.

 
Kızılay Şube Başkanı ne iş yapar?
Şube başkanları, yerel hükümet yetkilileri nezdinde Kızılay'ın gelişimi, Kızılaycılığın halka mal edilmesi, yayılması, Kızılay'ın çıkarlarının korunması için işin durumuna göre yazılı ve sözlü olarak temas ve girişimlerde bulunur,gerekli iş birliğini sağlarlar.

Kızılay personeli nasıl olunur?
Kızılay'da çalışmak için gerekli bilgileri, iş ilanlarını görmek ve iş başvurularını yapmak için kariyer sitemiz kizilaykariyer.com 'u kullanabilirsiniz. “İş Başvuruları sadece www.kizilaykariyer.com adresinden bireysel olarak yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.”

Kızılay siyasi mi?
Kızılay, herkesin güvenini kazanmak amacıyla, düşmanlıklara taraf olmaz ve hiçbir zaman siyasal, ırksal, dinsel ve ideolojik nitelikteki ihtilaflara girmez. Kızılay bağımsız bir kurumdur.

Kaç defa kan verince altın?
Türk Kızılayı'na Kan Bağışı Merkezi fark etmeksizin 10 kez bağış yapan bağışçımıza BRONZ MADALYA, 25 kez bağış yapan bağışçımıza GÜMÜŞ MADALYA, 35 kez bağış yapan bağışçımıza ALTIN MADALYA, 45 kez bağış yapan bağışçımıza PLAKET takdim edilmektedir.

Kızılay'ın 7 temel ilkesi nedir?
Temel İlkeler Serüvenin de ise Kızılay çalışanlarının, gönüllülerin ve üyelerinin çalışmaları sırasında uyması gereken 7 Temel İlke vardır. Bunlar; İnsanlık, Ayrım Gözetmemek, Tarafsızlık, Bağımsızlık, Gönüllü Hizmet, Birlik, Evrensellik ilkesidir.