Bugün cep telefonundan bilgisayarlara kadar birçok konuda ekran kaydı alma gereksinimi duyuyoruz. Bu konuda telefonlarımız kolayca bizlere hizmet ediyor fakat bazen bilgisayarlarımızda bu çokta mümkün olmuyor. Peki bilgisayarda ekran kaydı nasıl alınır?

En iyi ücretsiz ekran kaydı alma uygulamaları hangileri? İşte detaylar…

En iyi üretsiz ekran kaydı alma uygulamaları


1. Bandicam

PC’niz için kullanımı kolay bir masaüstü kayıt programı arıyorsanız, Bandicam ekran kaydı uygulamasını deneyin. Bu basit araç, PC ekranınızda ekran görüntüsü almanıza ve onu kaydetmenize olanak tanır. Ayrıca ses kaydı, web kamerası yer paylaşımı, kayıtlar üzerinde gerçek zamanlı çizim vb. gibi birkaç kayıt işlevini de sizlere sunar.

 

2. VSDC Screen Recorder

VSDC , kullanımı kolay kullanıma sahip bir masaüstü ekran kaydedicidir. PC ekranınızı MP4 formatında yakalayıp kaydetmenizi sağlayan bir mini program olan VSDC, ücretsiz olmasıyla da kullanıcıların ilgisini çekmekte. Bunların yanında tüm ekranı kaydetmeyi veya yalnızca seçilen bir alanı kaydetmenize olanak saplayan VSDC Ekran Kaydedici ayrıca mikrofonlar, web kameraları vb. gibi harici cihazlar aracılığıyla da kayıt yapmanızı sağlar.

3. Apowersoft

Bir eğitim videosu, oyun videosu vb. kaydetmeniz gerekiyorsa, Apowersoft ücretsiz çevrimiçi ekran kaydetme uygulamasını deneyin. Apowersoft ekran kaydedici ile tüm ekranı, seçilen alanları veya önceden tanımlanmış bir setten kayıt yapabilirsiniz. Kullanımı ücretsiz olan uygulamanın tek kötü yanı kayıtlara ufak bir filigran eklemesidir.

4. OBS Studio

OBS Studio, masaüstü işletim sistemleri için güçlü özelliklere sahip bir canlı akış ve video kayıt yazılımıdır. OBS Studio ile PC ekranını kolayca kaydedebilir ve video akış platformlarına aktarabilirsiniz. Masaüstü kaydı alması hakkında konuşursak, masaüstü ekranının tamamı yakalanabilir ve hemen yayınlanabilir. Araç, oyuncular ve yayıncılar arasında oldukça popüler şekilde kullanılıyor.

shiftdelete.net