Kocaeli'nin en sakin ve suç oranının en düşük olduğu Dilovası “Kanser Ovası, Çöp Ovası ” olarak anılırken, şimdide ''Gay Ovası'' olarak anılıyor. Dilovası'nın tarihine ve imajına bu kara lekeyi süren Gay Ovası'nın mimarı, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e karşı tepkiler devam ediyor..

Şehit Gazi Aileleri Dernek Başkanı Hacı Kocabay'ın düzenlediği anlık 4 bin 300 kişinin izlediği sosyal medya canlı yayınında söz alan Türkiye Ağrı Konfederasyonu Başkanvekili, Dilovası'nın sevilen işadamlarından Enver Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in Kanada'ya iltica eden gençler hakkında bulunduğu skandal ifadelerine sağduyu çağrısında bulundu.

KÖTÜ SÖZ SAHİBİNDİR

Enver Yıldırım, kötü söz sahibindir dediği skandal ifadelerde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in eline, diline, beline sahip olması gerektiğini ifade etti. Bu durumun kabullenebilir bir durum olmadığını vurgulayan Enver Yıldırım, 200' e yakın akrabasının Kanada'da olduğunu, son bir yıl içerisinde 6 bin 900 kişinin Kocaeli'de iltica ettiğini ileri sürdü.

DİLOVASI, YİĞİTLER OVASIDIR!

İltica edenlerin içerisinde yaklaşık 5 bin kişinin Ağrı'lı olduğunu, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in kabullenilmeyecek bir hata yaptığını ve bunun bedelinide ödemekte olduğunu belirttiği canlı yayında Dilovası'nın yiğitler ovası olduğunu vurgulayan Enver Yıldırım, şu açıklamada bulundu.