2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde belediye başkan aday adayları bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partilerde Dilovası belediye başkan aday adayları bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı. AK Parti’de Dilovası Belediye başkan adaylığı için kıran kırana bir aday adaylığı süreci yaşanması bekleniyor.

Dilovası Belediye başkanlığı aday adaylığı için şimdiden etkili ve güçlü isimler kamuoyunda konuşulmaya, aday adayı olacak kişiler de açık yüreklilikle aday adayı olacaklarını beyan etmeye başladı.

Dilovası'nda muhalefet partilileri tarafından da sevilen Enver Yıldırım, AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulundu. Yıldırım başvuru evraklarını ailesi ile birlikte İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'a teslim etti.

Enver Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanlığı için AK Parti aday adaylığını açıkladı. Yıldırım yaptığı açıklamada, ''Bugün itibariyle, Türkiye Yüzyılı vizyonu ile Dilovası Belediye Başkanlığı için AK Parti aday adaylığımı sundum'' dedi. Yıldırım sözleri şöyle devam etti; ''Hayatımın anlamlı kararını her zaman destek olan ailemle birlikte vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Dilovası'nı büyük bir aile olarak hep birlikte inşa edeceğiz. Dilovası'nı parlak geleceğe taşıyarak projeleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum'' ifadelerine yer verdi.

''DİLOVASI'NIN HER BİR BİREYİNİN KENDİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE GELİŞTİREBİLECEĞİ ORTAMI OLUŞTURMAK EN BÜYÜK HEDEFİM''

''Dilovası bizim için sadece bir şehir değil. Büyüdüğüm, çocuklarımın geleceğe adım attığı büyük bir aile. Yaşadığım şehirin, huzurunu, geleceğini en refah seviyelerine çıkaracağım. Hedefimiz kaliteli hizmet,vatandaşımızın daima yanında olarak sorun çözücü olacağız. Dilovası'nın her bir bireyinin kendisini en iyi şekilde geliştirebileceği ortamı oluşturmak en büyük hedefim '' diye açıkladı.

''ŞEFFAF , ADİL YARINLAR İÇİN DİLOVASI'NIN BÜYÜK AİLESİ OLARAK HAREKET ZAMANI''

Yıldırım, '' Hep birlikte şeffaf ve adil yarınlar için Dilovası'nın büyük ailesi olarak hareket etme zamanı''. Hep birlikte daha güçlü yarınlara,geleceğe adımlar atacağız.'' dedi

''Bu süreçte diğer tüm aday adayı arkadaşlarımızla birlikte, dostane bir seçim atmosferi içinde çalışmayı diliyor, Dilovası için en hayırlı sonuçların elde edilmesini göönülden temenni ediyor ve tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum''. dedi

ENVER YILDIRIM KİMDİR?

Dilovası doğumlu Enver Yıldırım, ilkokul ve ortaokul eğitimimi Dilovası’nda tamamladı. Lise eğitimimi Kartal Özel Ahmet Şimşek Fen Lisesi Kolej’inde %85 burslu tamamlayan Yıldırım, Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi (KOU) ÇEKO Bölümü mezunu. İkinci üniversite eğitimini ise Kırgız Bigo Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesinden tamamladı. Evli ve 3 çocuk babası.