Sokaktan Al Haberi isimli YouTube kanalının sokak röportajında konuşan bir çocuğun sözleri gündem olması sonrası 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı olan bölgenin sevilen işadamlarından Enver Yıldırım sosyal medya hesabında toplumsal mesaj verdi.

Yıldırım ''Maalesef bu yaşta gelecek kaygısı yaşıyor çocuklarımız... Bir zamanlar morali en bozuk olanlar çocuklarının geleceğini düşünerek stres ve kaygı duyan anne ve babalardı. Şimdi ''çocukların bile endişesi ekonomi '' Geleceğimiz olan çocuklarımıza yaşattıklarımıza bakar mısınız?'' ifadelerinde bulundu.

Hayat pahalılığından şikayet ederken o çocuk  "Dondurmanın bir topu olmuş 20 lira, ne ekonomisinden bahsediyordunuz biz çocukluğumuzu yaşayamıyoruz" dedi. O çocuk hayat pahalılığından şikayet ederken, "Dondurmanın bir topu olmuş 20 lira, ne ekonomisinden bahsediyordunuz biz çocukluğumuzu yaşayamıyoruz" dedi. 

O çocuk sözlerinin devamında ise, 'Her şey aşırı pahalandı, artık çocukları da vurdu. Biz sınıfta ekonomiden bahsediyoruz' dedi. O çocuk sözlerinin devamında ise, 'Her şey aşırı pahalandı, artık çocukları da vurdu. Biz sınıfta ekonomiden bahsediyoruz' dedi.

İşte gündem olan o anlar: