Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Enver Yıldırım, ülkedeki orman yangınları sonrasında toplumu etkileme ve çevre bilincini artırma amacıyla Dilovası öğretmenleri adına TEMA Vakfına 'Türkiye Yüzyılı' için hatıra ormanına 100 fidan destekteğinde bulundu.

Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı Enver Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Enver Yıldırım, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Cumhuriyetimizin 100. yılına gururla ulaşmanın sevincini paylaşarak, Dilovası öğretmenleri adına TEMA vakfına "100. Yıl Hatıra Ormanı" için 100 fidan desteğinde bulunduğunu belirtti.

Yeni neslin oluşturulmasına kendini adamış, aydınlık geleceği ellerinde büyüten değerli öğretmenlerimizin, Türkiye'nin yüzyılına girerken öğretmenler gününüzü kutluyorum. Eğitim öğretimdeki ağır sorumluluğun öğretmenlerimizde olduğunun farkındayız. Bu özel gün vesilesiyle, Dilovası öğretmenlerimiz adına 100 fidanı toprakla buluşuyor. Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimizi yetiştiren öğretmenlerimiz adına dikilen fidanlar, öğretmenlerimizin özenle yetiştirdiği gelecek nesiller gibi büyüyerek ülkemize, geleceğimize ve Türkiye Yüzyılına nefes olacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen ilan edildiği bu anlamlı günde, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat Balay ve Dilovası öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ömrünü bu kutsal göreve adayan tüm öğretmenlerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.'' dedi

enver yıldırım dilovası