31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti'den Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı olan bölgenin sevilen işadamlarından Enver Yıldırım, Dilovası belediye başkan adayı mı oluyor?

CHP Genel Merkezi’nin en güvendiği anket şirketlerinin başında gelen BUPAR, yerel seçimlere dönük anket çalışmasında CHP listesinde ismi geçen Enver Yıldırım, Dilovası kulislerinde gündem yarattı.

Enver Yıldırım, Dilovası belediye başkan adayı mı oluyor?

Enver Yıldırım, belediye başkan adayı oluyor iddialarını güçlendiren bir paylaşımda kendisine ait sosyal medya hesabında geldi.

Yıldırım sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda yükleniyor mesajı içeren görsel ile ''Çocukluk arkadaşlarım, okul arkadaşlarım, esnaf arkadaşlarım, hemşehrilerim, amcalarım, dayılarım, teyzelerim, abilerim, ablalarım ve kardeşlerim.

''DAHA GÜZEL YARINLAR İÇİN''

Dilovası ilçemiz için kol kola birlik ve beraberlik için daha güzel yarınlar için hep birlikte daha güçlü yürümeye devam edeceğiz'' ifadelerinde bulunduğu paylaşım siyaset kulislerini hareketlendirdi.

 

 

ENVER YILDIRIM KİMDİR?

Dilovası doğumlu Yıldırım, ilkokul ve ortaokul eğitimimi Dilovası’nda tamamladı. Lise eğitimimi Kartal Özel Ahmet Şimşek Fen Lisesi Kolej’inde %85 burslu tamamlayan Yıldırım, Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi (KOU) ÇEKO Bölümü mezunu. İkinci üniversite eğitimini ise Kırgız Bigo Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesinden tamamladı. Evli ve 3 çocuk babası.

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dilovası’nda hangi isimler soruluyor? CHP’nin son anketi!

2024'de  yapılacak yerel seçimlerde toplam 12 mahallesi bulunan Dilovası’nda 36 bin 43 seçmenin eğilimi için CHP Genel Merkezi’nin en güvendiği anket şirketlerinin başında gelen BUPAR, yerel seçimlere dönük anket yapıyor.

Peki, Dilovası’nda halka hangi isimler soruluyor?

İşte onlar:

AK Parti
Hamza Şayir

CHP
Enver Yıldırım
İnci Aydemir

İYİ Parti
Emin Yılmaz