Eski Başbakanlardan, Milli Görüş lideri, merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın adına kurulan  “Prof.Dr. Necmettin Erbakan Vakfı”nın Genel Merkezi,  17 kasım Pazar günü büyük bir törenle açılacak. Ankara Balgat’ta, Nasuh Akar Caddesi’nde Prof. Dr.Necmettin Erbakan’ın eski  evinde  genel merkez kuruldu. Pazar günü saat 13.00’de yapılacak açılışa, ilimizden de kalabalık bir grup katılacak.

Prof.Drn.Necmettin Erbakan Vakfı,  Türkiye’de ve dünyada her alanda “Milli Görüş” felsefesini tanıtmak için çalışacak. Vakfın Kurucu Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan. Mütevelli heyette Elif Erbakan ve Mahmut Altunözlü bulunuyorlar. Vakıf, her yıl Türkiye’de çok farkla alanlarda başarı ve hizmet ödülleri de verecek.

Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı’nın Kocaeli Şubesi  kurucu Başkanlığı görevini  Yücel Mollaismailoğlu  üstlendi. Vakıf Kocaeli Şubesi için halen bina arayışları sürüyor. kısa süre içinde Kocaeli Şubesi’nin, Vakıf Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katılacağı törenle açılması planlanıyor.  Mehmet Aras, Vakfın Bölge Sorumlusu oldu.  Hüseyin Küçükkeskin ve  Ali Şükrü Bayraktar da İl Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendiler.

Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı  Mollaismailoğlu, ilimizin 12 ilçesinde de vakıf şubelerinin kısa süre içinde faaliyete geçeceğini açıkladı. Vakfın ilçelerdeki kurucu başkanları da şunlar:

Musa Kahya (İzmit), Ahmet Gökdemir (Derince),  Vedat Yavuz (Körfez),  Ercan Oğuz (Dilovası), Yener Dursun (Darıca),  Akyan Dönmez (Çayırova), Engin Kılıç (Gebze),  Ramazan Aslan (Kandıra),  Cevdet Çepil (Kartepe), Mehmet Öner (Başiskele),  Yaşar Elgün (Gölcük), Mecit Karabulut (Karamürsel).