Merhum Başbakanlardan Milli Görüş Lideri Prof.Dr.Necmettin Erbakan, vefatının 3’ncü yıldönümünde İzmit’te de anılacak. “Erbakan’ın Anlama ve Anma Gecesi” Perşembe günü  Atatürk Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak. Erbakan’ı Anma Gecesi’ne Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Dr.Fatih Erbakan ile birlikte yurt dışından da önemli isimlerin, özel misafirlerin katılması bekleniyor.

Erbakan Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu, Şube başkanları ve yöneticileri ile birlikte Yenişehir Ayaz Pastanesi’nde basın toplantısı yaptı, anma programı ile ilgili bilgiler verdi. Merhum Erbakan’ın her geçen gün özlemi duyulan yeri doldurulmayacak bir devlet adamı, siyasetçi, fikir adamı, nezaket sahibi, şefkat ve merhametli, ömrünü bu milletin saadetine adamı bir lider olduğunu belirten Mollaismailoğlu, “O, dünya Müslümanlarının birliği ve dirliği için, insanlığın huzur ve saadeti için çok çalışmış, engellemelere rağmen bıkmadan usanmadan yoluna devam etmiş, davasından asla dönmemişti. Amacı; lider bir Türkiye ve Türkiye’nin liderliğinde yeni bir dünya kurmaktı. Muhterem Erbakan Hoca’mızın hizmetlerini saymakla bitiremyiz.” dedi.

Erbakan Vakfı Kocaeli Şubesi faaliyetlerini bundan böyle Şehabettin Bilgisu Caddesi’nde bulunan Vakıf-2 İşhanı’nda sürdürecek.