Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı aynı zamanda Dilovası Belediyesi çalışanı Ercan Güneş geçtiğimiz günlerde tüm haklarını alarak Dilovası Belediyesindeki görevinden ayrılmış ve birkaç gün sonra tekrar Dilovası Belediyesi özel kalem müdürlüğünde memur olarak işe başlaması Dilovası belediyesinin ihtiyacı varsa, neden işten çıkardı? sorusu büyük yankı uyandırmıştı.

Kendisini eleştirenlere sosyal medyada yüklenen Ercan Güneş ''Senin hemşerilerin liyakatsız bir şekilde bir yerlere müdür olarak atanırken niye sesin çıkmıyor'' sözleriyle isim vermeden kendisini eleştirenlere ayar verdi.

''BİR YERLERE MÜDÜR OLARAK ATANIRKEN NİYE SESİN ÇIKMIYOR''

Güneş ''Küçük ve kiralık beyin, Elin kimin cebinde? Dar bölge milliyetçisi, Senin hemşerilerin liyakatsız bir şekilde bir yerlere müdür olarak atanırken niye sesin çıkmıyor. Seni gidi itibar suikastçısı seni'' ifadelerini kim yada hangi kurumlar için kullandığı merak konusu oldu.

Ercan Güneş'in işten çıkartılıp bir kaç gün sonra tekrar aynı kurumda memur olarak çalışmasına, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir nasıl bir açıklamada bulunacak merak ediliyor.