Görevden alınan önceki dönem MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü'ye yakınlığı ile bilinen MHP MKYK eski Üyesi Erkan Azeri'nin evinin önünde dün gece saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

İstifa eden Adem Emre Aygün'ün ardından İl Başkanı Yunus Emre Kurt tarafından atanan Darıca İlçe Başkanı Yücel Bektaş ve Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in MHP MKYK eski yedek üyesi Erkan Azeri’nin evini bastıkları ileri sürüldü.

Kalabalık bir şekilde Azeri’nin evine giden MHP’lilerin, Erkan Azeri'nin sosyal medya paylaşımlarından dolayı uyarmak istediği tahmin edilen olayda çıkan arbede sonucu karakolluk olan taraflar birbirlerinden şikayetçi olmuştu.

Yaşanan olayın ardından Erkan Azeri’den ilk açıklama geldi.

Azeri yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Dün gece evime gelerek beni tehdit eden,evime zorla girmeye çalışan serserilerin ; asla şahsıma yönelik fiziki bir eylemi olamamıştır. Bazı Gazetelere sanki iyi bir şeymiş gibi servis edilen ‘Erkan Azeri dayak yedi’ sözü Allah’a and olsun yalandır . Kaldı ki adam dayak da yer, dayak da atar. Eğer Erkan Azeri üzerinden meşhur olmaya çalışıyorlarsa hepsini meşhur edeceğimden kimsenin kuşkusu olmasın. Dayak attım diyen kim varsa yine de namusu varsa yemin etsin.”