MHP Genel Merkez Yedek MYK Üyesi Erkan Azeri’nin İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik sözlerine İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız'a sert sözlerle yüklenmesine Erkan Azeri'den yanıt geçikmedi.

İSPAT ETMEZSEN ŞEREFSİZSİN

Yıldız'ın "İhaleye fesat karıştırmaktan hapis yatmış olmaktan tutun da birçok benzer olaydan dolayı hakkında dava açılmış bazı kişiler, kurumsal bir partide kimlik kazanıp zırh altına girerek, medyada yer bulup manşet olmak adına edepsizliğiklerini ortaya dökmekten geri kalmamışlardır. Bunun en son örneği, geçtiğimiz günlerde sayın genel başkanımıza sosyal medyadan hakaret eden ismini dahi anmaktan bile rahatsızlık duyduğum bir şahıstır" ifadelerine yanıt veren Azeri ise, "Ben ihaleye fesattan içeri girmedim ,ihaleyi falanda bilmem . Bunu isbat etmezsen şerefsizsin ..." dedi.

İşte Azeri'nin o paylaşımı....

BOTOKS ‘lu ŞAMBAZ ...
İYİ Parti İl Başkanı Şambaz Yıldız ; Özel hayatıma ilişkin bir açıklama yapmış .Ayrıca İhaleye Fesattan Cezaevine girdiğimi belirtmiş ...
Şambaz Yıldız ; benim özel hayatıma ait bir fotoğrafı senin o günkü İl Yöneticin sayfasında yayınlandı . Bende şikayetçi oldum senin yöneticin gözaltına alındı ve adli kontrol şartıyla serbest kaldı ve bu davadan ceza alacak .
Ayrıca o fotoğraf benim cep telefonumda bulunan bir fotoğraftı sizlerin yani senin yöneticinin eline nasıl geçti ?
Kaldıki senin gibi HDP ile aynı sandıkta buluşmuş ; botokslu bir fotoğrafımda yoktur.
Benim evimde çekilmiş bir fotoğrafın sizde ne işi vardı ?
Kaldıki fotoğrafta namussuzluk ,şerefsizlik yok .
Ben ihaleye fesattan içeri girmedim ,ihaleyi falanda bilmem . Bunu isbat etmezsen şerefsizsin ...
Benzinlik ruhsatı işleri ihtisas alanın olmuş ; benimle kendini karıştırma .
Az Botoks yaptır çünkü cilt kanseri yapıyormuş .