Geçtiğimiz meclis toplantılarında Dilovası Belediyesi’ni denetlemekle yükümlü olan, AK Parti’den iki, Saadet Partisin’den bir üyenin oluşturduğu komisyonda muhalefet üyesinin ismini de AK Parti’li üyelerce belirlenmesi tepki ile karşılanıyordu.

Saadet Partisi Meclis Üyesi İnci Aydemir’in komisyona aday olmasını kabul etmeyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in muhalefete “İnci Aydemir hariç bir isim verin” dediği kulislerde konuşuluyordu. Denetim komisyonu görevi ısrarından vazgeçmeyen Saadet Partisi mücadelesinin karşılığını alarak İnci Aydemir’in seçilmesini kabul ettirdi.


Gazetemiz 41havadis.com’un siyaset kulislerinde edindiği bilgilere göre Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli’nin, ‘’AK Partili meclis üyelerince değil, bizlerin istediği bir ismi eğer denetim komisyonuna koyamazsak siyaseti bırakırım’’ dediği öğrenildi..

Başkan Erkan Bilikli’nin bu tutumu muhalefetin tek yumruk olmasını sağlarken iktidar partisine karşı kararları nasıl aldırabileceğini kamuoyuna göstermiş oldu..