7 Haziran genel seçimlerinde AKP’den milletvekili aday adayı olan Erol Özavcı, 26. Dönem milletvekili olabilmek için yeniden aday adaylık başvurusunda bulundu

 
 
Daha önce Demokratik Sol Parti'de il yöneticiliği yapan ve AKP Dilovası Belediye Başkanı eski aday adaylarından da olan Erol Özavcı, 7 Haziran genel seçimlerinde 25'inci dönem milletvekilliği için AKP'den aday adayı olmuştu. Ancak Özavcı milletvekili aday listesine girememişti.  1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler için yeniden aday adaylık başvurusunda bulunan Özavcı, dosyasını İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a teslim etti. Başvuru teslim töreninde AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’ta hazır bulundu.
 
HAYIRLAR GETİRSİN
Başkan Ceyhan, "Kendileri 25. Dönemde de adayımızdı. Bugün yine başvurusunu yineledi. Hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Özavcı ise bir AKP’li olarak aday listesine giremese de giydirilmiş araç ile il il gezdiğini söyledi. “Bugün aday olamasam bile tekrar araç giydirip Türkiye turuna çıkarım” ifadelerini kullandı.

Erol Özavcı Kimdir?
Aslen Vanlı olan Özavcı, 1978 yılında Gebze'de doğdu. Evli ve 4 çocuk babası. Ön Lisans eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi Lojistik Bölümü'nde tamamladı. 7 Haziran seçimlerinde AKP’den milletvekili aday adayı oldu.