Geçtiğimiz seçimde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Erol Özavcı aracını gazete ve televizyonların logolarıyla süsledi

 
 
AK Parti’den  milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen Erol Özavcı, seçim döneminde kendisine yer ayırdığından dolayı basına teşekkür için ulusal bazdaki basın kuruluşlarının ile yerel basın kuruluşlarının logolarını aracının her yanına yapıştırdı. Özavcı, “Her seçimde olduğu gibi bundan sonra da milletimize hizmet için Dilovası’nda belediye başkanlığına ve sonrasında milletvekilliğine aday olacağım” dedi.
 
YİNE ADAY OLACAK
Özavcı, “AK Parti rozeti taşıdığım süre içinde de Dilovası Belediye Başkanlığı’na ve Kocaeli milletvekilliğine aday adayı oldum. Bu onurlu görevlere her talip olduğumda tek bir amacım vardı; canımdan çok sevdiğim güzel vatanıma ve her şeyin en iyisine layık olan aziz milletime hizmet etmektir. Her ne kadar AKP'nin saygıdeğer yönetimleri beni adaylık listelerine dahil etmese de, hizmet yolunda bir adım dahi geri atmadım. Çünkü benim için siyaset bir amaç değil, araçtı. Bugün de ilk günkü şevk ve heyecanla yoluma azimle, sabırla ve kararlılıkla devam ediyorum. Önümüzdeki seçimlerde belediye başkanlığına aday olacağım” dedi.
 
YALNIZ BIRAKMADILAR
Bundan önceki seçimlerde AK Parti’ye destek olmak ve oy oranını artırmak için çalışmalara katıldığını söyleyen Özavcı, “Her şehirde basın toplantıları düzenleyip, AK Parti için halkımızdan destek istedim. Sağ olsunlar, her gittiğim şehirde düzenlediğim basın toplantılarında gazeteci dostlarımız bizi yalnız bırakmadı ve sesimizi kamuoyuna duyurarak, gücümüze güç kattılar. Ben bugünden sonra da bu dev hizmet kervanında yürümeye devam edeceğim. Partim bana hangi görevi layık görürse görsün, ülkeme ve milletime hizmet sevdamdan hiçbir zaman geri durmayacağım. Bu millet çok çileler çekti, çok eziyetler yaşadı. Dolayısıyla bizlerin de bu millete vefa borcu var. Ben bu bilinçle, bu şiarla yoluma devam ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
EN BÜYÜK DESTEKÇİMSİNİZ
Özavcı, “Tabi siyasette yer alırken, bu hizmet yolunda ilerlerken, benim en büyük destekçim sizler oldunuz. Usta kalemlerinizle beni gazetelerinizin sayfalarına taşıdınız, televizyoncu arkadaşlarım beni ekranlara çıkararak, halkımızla bir araya getirdi. Sizler, bu kutsal görevlerinizi yaparken, kar kış, yağmur çamur demeden, gece gündüz ayırt etmeden fedakarca çalışıyorsunuz. Benim üzerimde de büyük emek ve hakkınız var. Sizlere hem teşekkür etmek hem de sizlerin her zaman aklımda ve kalbimde yer aldığınızı hatırlatmak üzere sizlerle bir araya gelmeyi düşündüm. Bu vesileyle bir kez da her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, şahsıma gösterdiğiniz yakın ilgi ve destekten dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bundan sonra da siyasi çalışmalarımızda sizlerle sık sık bir arada olmayı umut ediyorum. Bugün de burada beni yalnız bırakmadığınız için bir kez daha teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum” diyerek basına teşekkür ettiğini söyledi.