Seçimlere sayılı gün kala siyasette çalışmalar zirve yaptı. Belediye Başkan adayları mahalle mahalle, ev ev, gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları ile birlikte kamuoyunda da eğilimler yer değiştirmeye başladı. Muhalefet cephesinde yaklaşık yedi yıllık geçmişiyle İYİ Parti'nin merkez sağdaki boşluğu doldurabilme kapasitesi, son dönemde yaşanan gelişmeler ile Dilovası’nda İYİ Parti'nin her adımı 31 Mart yerel seçimlerinde büyük çekişmelere sahne olmaya devam ediyor.

65. Hükümette Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba Dilovası'na geliyor.

Geçmiş dönem Tarım Bakanlarından, Şanlıurfa eski Belediye Başkanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, yerel seçim öncesinde gerçekleştirdiği yurt gezisi kapsamında Dilovası'na geliyor.

Fakıbaba, İYİ Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Emin Yılmaz ile birlikte 23 Mart Cumartesi günü (yarın) esnaf ziyaretinde bulunacak.