Türkiye'de UEFA maçlarının yayıncısı olan Exxen'den gelen haber futbol tutkunlarını heyecanlandırdı.

Exxen platformuna üye olan herkesin 14 gün boyunca tüm maçları ücretsiz izleme fırsatı yakalayacak olması google arama motorunda trendleşti.

14 gün ücretsiz Exxen üyelik nasıl kullanılır? Exxen ücretsiz nasıl izlenir 2023 sorularının yanıtları ve detayları 41havadis.com okurları için derledik.

Exxen ücretsiz nasıl izlenir 2023?

* https://www.exxen.com/tr/sign-up adresine gidin,
* Mail ve şifre girdikten sonra mail adresinize gelen kodu sonraki sayfada girin,
* Gelen pencereden Exxenspor seçeneğini seçmeniz gerekli,
* Paketlerden birini seçerek devam edin,
* Ödeme bilgilerinizi girin,

Exxen ücretsiz deneme kampanyasına üye olmak için muhakkak kredi kartı bilgilerini vermek gerekiyor. Kredi kartı vermek istemiyorsanız Exxen üyesi olamazsınız.

EXXEN ÜCRETSİZ İZLEME ŞARTINI AÇIKLADI

Türkiye'de UEFA organizasyonlarının yayıncısı Exxen platformundan yapılan açıklamada, "Exxenspor'a 24 Ekim'e kadar üye olan herkes 14 gün boyunca tüm maçları bedava izleme fırsatını yakalayacak" denildi.

EXXEN'DEN HANGİ MAÇLAR ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray-Bayern Münih, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo/Glimt-Beşiktaş maçları ile Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve ayrıca Suudi Arabistan Pro Lig ve Hollanda Eredivisie Lig müsabakaları dahil tüm karşılaşmalar, 14 gün boyunca Exxen'den bedava izlenebilecek" denildi. Galatasaray'ın, Bayern Münih'e 3-1 kaybettiği karşılaşma ile ücretsiz izlenebilecek serüven başladı.