Ferit Taşdemir MHP Kocaeli İl Başkanı Adayı Oluyor!

MHP Gebze eski ilçe başkanı Ferit Taşdemir'in 16 Ağustos'ta yapılacak olan MHP Gebze İlçe Teşkilatı'nın olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı adayı olacağı konuşulurken bugün gerçekleşen toplantıda MHP Gebze İlçe Başkanılığı için Cumhur İttifakı’nın MHP’li Gebze Belediye meclis üyesi adayı Avukat Ömer Cihan Kavak'ın aday olacağı söylendi...

Taşdemir '' yaptığımız istişareler sonucu MHP Kocaeli il başkanlığına aday olacağım'' dedi..

Gebze Antik Cafe’de düzenlenen toplantıya MHP Çayırova eski ilçe başkanı Abdullah Adanur, MHP Dilovası eski ilçe başkanı Cihan Sevinç, Ülkü Ocakları Gebze eski başkanı Ahmet Çağrı Şakar, Ülkü Ocakları Darıca eski başkanı Alparslan Özcan ve çok sayıda MHP'li katıldı.

Taşdemir, “Aday olma konusunda istişareler sonrasında aday olmaya karar verdik. Partimiz ağır bedeller ödeyerek siyasi hayata devam ediyor. Bu kutlu harekette 40 yıldır hizmet ediyoruz. Parti üyesi ve üst kurul delegesiyim. Yarım kalan meseleleri tamamlamak için bu yola çıktık. 2013 yılında ilçe başkanı seçildiğimiz günden bugüne kadar en çok oyunu artıran ilçe başkanı olduk. 1200 üye sayımızı 5 bine çıkardık. Cumhur İttifakı’na en yüksek oyu kazandırdık. Hiçbir arkadaşımızın başını öne eğdirecek bir hareket yapmadık.

BİZE LAF SÖYLEMEYE ÇAPI YETMEZ

Adaylığımız gündeme geldikten sonra birçok çapsız vizyonsuz kendisini aşan ifadeler kullanarak çaba ve gayret sarf ediyorlar. Devlet Bahçeli’nin emrindeyiz. Dün tarlalara kurultay yapmak için imza toplayanlar, genel başkanımız hastanede yatarken noterlerde imza verenler bize laf söylemeye çapı yetmez. Bunlara takılmadan yolumuza devam edeceğiz. Parti üyesi ve üst kurula delegesi olarak nefere devam edeceğiz.

ADAYIMIZ ÖMER CİHAN KAVAK

Üyeliği silinerek adaylığı engellenmiştir. Aday olamazlar gibi abuk subuk yazı yazanlara sesleniyorum. Kimse klavye kabadayılığı yapmasın. Kutlu harekete fitne fesat yaparak ülkücüleri karşı karşıya getirmeye kalkmasınlar. İlçe başkan adaylığına mevki makam için kutlu harekete hizmet etmek için aday oldum. Önümüzdeki süreçte il başkan adaylığına aday olduğumu belirtirim. İlçe başkan adaylığı için Ömer Cihan Kavak’ın olduğunu ifade etmek isterim. Kimse genel başkanın gölgesi altında sığınarak siyaset yapmasın. Bu zorlu süreçte algı yaratılarak aday olamaz algını kırmak için böyle bir karar aldık.

KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN

Hedefimizi büyüttük. 132 delegesi var. Cumhur ittifakını karşı çıkıyor diyenlere seçimde alınan oylara bakmasını istiyorum” dedi. MHP Gebze ilçe başkan adayı olan Ömer Cihan Kavak, “Ferit Taşdemir’e teşekkür ediyorum. Yapılacak olan kongren hayırlı olmasını diliyorum.