Kocaeli’nin en büyük fabrikalarından biri olan Ford Otosan’da personel istihdam edilecek. Ford Otosan ve tedarikçi firmaları olan NWG Servis Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, B Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Madencilik Jeotermal Turizm Sivil Havacılık ve Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ve DGR Grup Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Gölcük’teki fabrika için toplamda 24 personel istihdam edecek

FORD OTOSAN 24 PERSONEL ALACAK


Gölcük’te faaliyet gösteren Ford Otosan tesislerine, Ford Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi 1 beden işçisi, NWG Servis Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 20 beden işçisi (temizlik), B Plas Bursa Plastik Metal İnşaat Enerji Madencilik Jeotermal Turizm Sivil Havacılık ve Tarım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 beden işçisi ve DGR Grup Yönetim Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi ise 1 beden işçisi ve 1 şoför alımı yapacak. Söz konusu tedarikçi firmalarda çalışmak isteyen vatandaşlar, İŞKUR üzerinden başvuru yapabilirler.

 

Ford Otosan (FROTO) ne zaman temettü verecek?

Ford temettü yatırılma tarihi 2023!

Ford temettü yatırılma tarihi yaklaşıyor. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş hisse sahibi yatırımcılara temettü dağıtacağını açıkladı. Ford temettü ne zaman yatacak? sorusu da hisse sahibi kişiler tarafından merak edilmeye başlandı. Şirketin KAP’a yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun temettü karanı 2 Ekim 2023 tarihli toplantısında aldığı belirtildi. Peki, Ford Otosan hisse başı ne kadar temettü verecek? İşte FROTO temettü dağıtma tarihleri!

Ford temettü dağıtma tarihleri belli oldu. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş (FROTO), hisse sahibi yatırımcılarına temettü ödemesi yapacak. Şirket’in Kamuya Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada hisse başı temettü dağıtmaya karar verdiğini duyurdu. Peki, Ford temettü 2023 ne zaman verilecek? FRTO hisse başı kaç TL temettü düşer?

FORD TEMETTÜ 2023 NE ZAMAN, HİSSE BAŞI KAÇ TL VERİLECEK?


Ford Otomotiv Sanayi A.Ş (FROTO) hisse başı net 26,78 TL temettü dağıtmaya karar verdiğini açıkladı. Kâr payı dağıtım tarihi 1 Kasım olarak duyuruldu. Ford Otomotiv Sanayi A.Ş (FROTO)n Kamuya Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama ile hisse başı net 26,78 TL temettü dağıtmaya karar verdiğini duyurdu

Yapılan açıklamaya göre, ortaklara 10 milyar 443 milyon 81 bin lira tutarında nakit kâr payı dağıtılacak.