Gazeteci Levent Altun, Kaçış Noktası adlı ikinci kitabının tanıtımını, 9 Mayıs Cumartesi günü Gebze Ticaret Odası’nda düzenleyeceği kokteyl ile tanıtacak.
Geçtiğimiz yıl, 18 yıllık gazetecilik mesleğinde yaşadıklarını anlattığı +18 adlı kitabını edebiyat dünyasına kazandıran Levent Altun, bu kez okurlarının karşısına bir roman ile çıkıyor.

İstanbul Ceres yayınları tarafından basılan Kaçış Noktası isimli roman, 9 Mayıs’taki tanıtım kokteylinin ardından tüm Türkiye’de kitap raflarındaki yerini alacak.

D&R, idefix, KitapYurdu gibi On-Line satış sitelerinde satışı yapılacak olan Kaçış Noktası isimli roman, Gebze’deki seçkin kitapçılarda da okurlarıyla buluşacak.

 

HAYATA DAİR EMPATİ

Gazeteci Levent Altun yeni romanı Kaçış Noktası ile okurlara hayata dair empati yaptırmayı hedeflediğini belirterek, “Aslında yaşadığımız dünyada herkes bir kaçış noktası arıyor. Kimi hastalıklarından, kimi yalnızlıktan, kimi yaşadığı acılardan. Herkes en büyük acıyı kendisinin yaşadığını sanıyor, oysa başka insanların neler yaşadığını bilmiyor. Bu romanda aslında herkesin biraz empati yapmasını ve hayata farklı bir pencereden bakmasını istedim” diye konuştu.