Gebze Haber - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Arapçeşme’de doğalgaz şebekesiz hiçbir nokta kalmadı hamdolsun. Vatandaşlarımızın hizmetlerden memnuniyeti ve hayır duası, bu çalışmalardaki en büyük kazancımızdır” dedi

1069 SOKAKTA FİNAL

Gebze’nin en büyük mahallelerinden birisi olan Arapçeşme’de doğalgazsız yer kalmadı. Doğalgaz dağıtım şirketi Pal-gaz ile koordineli yürütülen çalışmalar Gebze’nin dört bir noktasında meyvesini veriyor. Gaziler Mahallesi’nin ardından Arapçeşme’de de doğalgaz şebeke çalışmaları tamamlandı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım’ın yanı sıra Palgaz Bölge Koordinatörü Engin Yazıcı, mahalle muhtarı Remzi Kandaz, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, AK Parti ilçe yöneticileri, başkan yardımcısı Nilay Ayran, Orhan Sipahioğlu, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin katıldığı doğalgaz final töreni Şaban Töngel Parkı’nda düzenlendi. Tören öncesi son doğalgaz hat çalışmalarının tamamlandığı 1069 sokağa uğrayan Başkan Köşker, Gebze’nin altyapı çalışmaları başta olmak üzere tüm sorunlarını bir bir çözdüklerini söyledi.

FİNAL PASTASI KESİLDİ

Şaban Töngel Parkı’na geçen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker burada protokol üyeleri ve vatandaşlarla birlikte final pastanı ‘hayırlı olsun’ temennileriyle birlikte kesti. Pasta kesiminin ardından törende söz alan Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz, “Ben ve mahalle sakinleri adına değerli başkanımız Adnan Köşker’e katkılarından ve hizmetlerinden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum. Başkanımızın hizmetleri ve gayretleriyle mahallemiz Gebze’mize yakışır güzellikte bir çehreye yakıştı.

MODERN KENTİN MAHALLESİ

Modern kente yakışır bir modern bir mahalle haline geldi. Teşekkür ediyorum” dedi. Muhtar Kandaz’ın  ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Palgaz Bölge Koordinatörü Engin Yazıcı ise; kentin dört bir noktasında devam eden doğalgaz çalışmalarında her zaman kendilerine destek olan, katkı sunan Başkan Köşker ve ekibine desteklerinden ötürü teşekkür etti. Arapçeşme sakinlerine hitaben selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ‘her mahalleye eşit hizmet’ parolasıyla Gebze’nin dört bir yanına hizmet götürdüklerini, Arapçeşme Mahallesi’nin de bu çalışmalardan hak ettiği payı aldığını söyledi.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Köşker, “Bundan 4,5 yıl önce verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu ve kıvancını yaşıyoruz. 1069 sokaktaki çalışmaların tamamlanmasıyla Arapçeşme’de doğalgaz şebekesiz hiçbir nokta kalmadı hamdolsun. Vatandaşlarımızın hizmetlerden memnuniyeti ve hayır duası bu çalışmalardaki en büyük kazancımızdır. Altyapı çalışmalarını tamamlandığı üst yapı donatılarıyla örnek bir mahalle haline gelen Arapçeşmemize doğalgaz hayırlı olsun” dedi.

YENİ PARK MÜJDESİ VERDİ

Konuşmasında Arapçeşme Mahallesi’ne bir müjde veren Başkan Köşker, “969 sokakta bulunan alanda gerekli kamulaştırmayı yaparak, tıpkı bugün bir araya geldiğimiz ve baştan aşağıya yenilediğimiz Şaban Töngel Parkı’mız gibi modern donatılı yeni bir parkı kazandırmak üzere çalışmalara başlayacağız inşallah” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinlerine ve mahalle muhtarına katkılarından, desteklerinden ötürü teşekkür eden Başkan Köşker, “Durmak yok hizmete devam” dedi.