Nikah salonunun fotoğraf ve video çekim işini alan firma yetkilisi ailelerin cep telefonu ile bile fotoğraf çekimine engel olunca damat ve gelin isyan ederek tepki gösterdi. Emre Doğu ve Gül Cemal çifti en mutlu anı olan nikah defterini imzaladıktan sonra damat Emre Doğu mikrofunu eline alarak burada birileri ailemin bile bizim bu mutlu nikah anı fotoğrafımızı çekmesini yasaklıyor. Bunu sorun haline getirerek Gebze Belediyesi güvenlik sorumlularınıda alet ediyorlar. İsteyen herkes benim fotoğrafımı çekebilir diyerek mikrofonu nikah memuruna verdi.

TAKI TÖRENİNDE FOTOĞRAF TARTIŞMASI BÜYÜDÜ

Sözlü tartışmalar fiili engellemelere neden olunca damat ve gelin bir daha isyan ederek burası dağ başımı, sıkıyönetim mi ilan edildi, buna kim engel oluyor, en mutlu günü mü rezil ettiniz, bunun hesabını soracağım diyerek isyan ettiler. Gelin ve damadın aileleri fotoğrafı çeken firma yetkilisi ile belediye güvenlik görevlilerinede tepki göstererek olaydan şikayetçi olacaklarını söylediler.

BELEDİYE BAŞKANI KÖŞKER OLAYA EL KOYMALI

İlk kez bu yıl nikah salonlarındaki fotoğraf ve video çekim işini 125.000 TL’ye ihale edildiğini söyleyen vatandaşlar bu gerçekten çok kötü birşey. Nikah salonunda bu tür fotoğraf yasakları olmamalı, buralar birilerinin ticaretine alet edilmemeli. Burada bir fotoğraftan 6 TL isteniyor. Video çekiminden 100’lerce lira talep ediliyor. Sosyal belediyecilikte nikah salonlarında belediyeler fotoğraf ve video çekerek düğün sahiplerine çok anlamlı bir jest yapabilirler. Tam tersine insanların en mutlu anı perişan ediliyor. Belediye başkanı sayın Adnan Köşker´in belediye salonlarındaki fotoğraf ve video çekim yasağına el koyup, düğün sahiplerinin dedikleri gibi fotoğraf ve video çekmelerine imkan sağlatmalıdır. Başkan sayın Köşker’den bunu talep ediyoruz dediler.  

NİKAH PARALI CENAZE ÜCRETSİZ

Düğün sahipleri belediye cenazelerinden ücret almıyorlar. Ücretsiz cenaze hizmeti yaparken neden en mutlu anlarındaki nikah salonlarında işi ticarete dökerek bu güzel nikah anını ve mutluluğu fotoğraf yasağı ile gölgeliyorlar diye sözlerine ekliyorlar.