Gebze Belediyesinin arsa satma sevdası devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediyesi CHP Meclis Üyesi Saide Arslan, Gebze Belediyesinin arsa satışına sert tepki gösterdi. Arslan ''Satışa çıkan yerin şuyulandırma planı henüz daha askıdan inmemişken, bu acele niye?'' sorusunu yönelttiği açıklamasında ''Gebze belediyesi, Gebze de yaşayan hepimize ait olan Pelitli Köyündeki 19.539,52 m2 yerimizi yok pahasına bu gün saat 11.30 da satışa çıkarıyor. Satışa çıkan yerin şuyulandırma planı henüz daha askıdan inmemişken, bu acele niye?

''HUKUKA AYKIRI''

Gebze Belediyesine soruyorum. Hukuka aykırı olarak yaptığınız satışla neyin telaşındasınız. Gebze Mimar Sinan mahallesinde konut alanının m2 sini gariban vatandaşa 10.500 Tl'ye satanlar, fuar alanında m2'si 5.250 Tl'ye kamu malını satıyor. Bu talan, bu yağma düzenine ne zaman son verilecek.

''RANTA KURBAN''

Gözlerimizin önünde yaşadığımız kentin her karış toprağı sessiz ve derinden işleyen projelerle ranta kurban edilirken, çocuklarımıza bir öğün yemeği çok görenleri alkışlayanlar ne diyeyim.Allah sonumuzu hayretsin'' ifadelerinde bulundu