Salgın sürecinden sonra sinema salonlarına giderek film izlemek isteyen vatandaşlar öncelikle bilet fiyatlarını merak ediyor.

Dünya ekonomisinde yaşanan sorunlar nedeniyle artan fiyatların bilet fiyatlarını da etkileyip etkilemediği merak konusu oldu.

Sinema bileti fiyatları 2022 yılında ne kadar arttı, öğrenci bileti ne kadar veya tam bilet fiyatı ne kadar? sorusu ile Gebze Center'da Cinemaximum fiyatlarıda sorgulanmaya başlandı.

Sinema bilet fiyatları firmalara ve sinema salonlarının bulunduğu alışveriş merkezlerine göre değişkenlik göstermetedir.

Özellikle de büyük şehirler ile küçük şehirler, ekonomik düzeyi yüksek semtler ile daha düşük semtler arasında bile bilet fiyatlarında küçük de olsa fiyat farkları bulunuyor.

Gazetemize ulaşan ve ismini vermek istemeyen okuyucumuz ''Çocuklarımız ile Gebze Center AVM'de sinemaya gitmek şok etkisi yaratıyor. Fiyatlara inanmakta zorlanıyoruz. İstanbuldaki AVM'ler bile, Gebze Center AVM'den daha ekonomik. Birileri sesimizi duysun. Gebze Center, Gebzelilere hayatı neden bu kadar zorlaştırıyor?'' ifadelerinde bulundu..

Gebze'deki öğrenci bileti, İzmit'teki tam biletten daha pahallı olduğunu biliyor muydunuz?

Okuyucumuzun bu isyanı sonrası bilet fiyatlarını incellediğimizde Gebze'deki öğrenci bileti, İzmit’teki tam biletten daha pahallı olduğu görüldü. Cinemaximum Gebze Center ile 41 Burda AVM'nin fiyatlarındaki farklar dikkat çekti. Gebze Center AVM'de tam biletin 51 TL'de satıldığı film ve seansı aynı olan 41 Burada AVM'de 41 TL.  Öğrenci biletlerindeki fiyat farklılığı ise Gebze Center AVM'de 46 TL olan öğrenci biletine karşılık 41 Burda AVM'de aynı seans için öğrenci bileti 34,50 TL

 

Cinemaximum 41 Burda fiyatı

Cinemaximum Gebze Center fiyatı