Gebze CHP İlçe Danışma Kurulu 7 Haziran Cumartesi günü ilçe binasında gerçekleşecek.  İlçe başkanı Sedat Tatar’ın başkanlığında yapılacak olan danışma kurulu saat 16.00 da başlayacak.
 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayını bu seçimde Gebze bölgesinden seçen ancak büyük bir hayal kırıklığı yaşanan seçimler sonrası özellikle Gebze İlçe Örgütü’nün istifa etmesi bekleniyordu. Kartepe, Kandıra, Derince, Körfez ve Başiskele ilçe örgütlerinin istifa etmesine rağmen bu güne kadar Gebze İlçe Örgütü’nden istifa ile ilgili bir açıklama gelmedi. 30 Mart yerel seçimlerinde alınan başarısız sonuçların nedenlerinin konuşulacağı Gebze Danışma Kurulu’nda herkesin eteğindeki taşları dökmesi bekleniyor.
 
İSTEYEN HERKES SÖZ ALACAK
Gebze ilçe binasında gerçekleşecek olan danışma kuruluna Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Hurşit Güneş ve Mehmet Hilal Kaplan, İl Başkanı Yalçın Kuşkan,  Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, Gebze Belediye Başkan adayı Yakup Yılmaz,  mevcut İl ve İlçe yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri, eski İl ve İlçe yöneticileri ve partililerin katılması bekleniyor.  İlk olarak danışma kurulu üyelerinin konuşma yapacağı danışma kurulunda danışma kurulu üyelerinin ardından isteyen herkes söz alabilecek.