Geçtiğimiz hafta CHP’nin 93. kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de partililer, bu günü es geçmemişti. Gebze ilçe örgütü de minik bir kutlama programı organize etmiş, ancak katılım beklenilen kadar olmamıştı

 
Programa katılımın az olması üzerine Gebze eski ilçe başkanı Cavit Kapoğlu, sosyal medya üzerinden eleştiride bulunmuştu. Kapoğlu yazdığı yazıda, “At sahibine göre kişner...50000 e yakın oy alınan bir ilçede tüm etkinlikler 60-70 kişi ile yapılıyorsa ve bu normalse o koltuklarınızdan hiç kalkmayın. Koltuklarınız için tehlike oluşturacağını düşündüğünüz herkezi dışlayın,o koltuk uğruna YALAN söyleyin,devran sizin devranınız...İlçe başkanı; birinci madde partilileri dışlayamaz,ikinci madde YALAN söyleyemez.(Nokta)” diye yazmıştı.
 
KENDİNİZE BİR BAKIN
Cavit Kapoğlu’nun bu eleştirisine CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun’dan yanıt geldi. Yine sosyal medya üzerinden Kapoğlu’na yanıt veren başkan Dursun, şunları yazdı: “BOŞ TENEKE ÇOK SES ÇIKARIR!..
05.12.2015 ilçe kongresinden sonra ortalıkta görünmeyenler; Partinin tüm eylem ve etkinlikleri gerek mesaj, gerek basın ve gerekse sosyal medya üzerinden tüm üye, seçmen ve kamuoyu ile paylaşılıyor olmasına rağmen katılmayıp; Hele hele Cumhuriyetin ve demokrasinin güvencesi partimizin 93. kuruluş etkinliğinde bulunmayıp sadece boş boş konuşanlar ; Boş teneke çok gürültü yaparmış. Aynanın karşısına geçip kendinize bakın. Cüzdanlarınızı doldurma gayretinizin yanında, bugün ülkem ve partim için ne yaptım diye sorun. Ayna size cevap vermiyor ise susun ve bari gölge etmeyin...”