Gebze’de geniş kitlelerin sevgisini kazanan, adaletli kişiliği ile tüm hukukçulara örnek olan Gebze Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı terfi aldı. Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu'nun Kararnamesi'ne göre Gebze Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Denizli Başsavcılığı'na atandı. Denizli'ye Başsavcı olarak atanan Bağcı'nın yerine Kocaeli Başsavcı vekili Ahmet Özcan Yılmaz atandı. 

SEÇEN'İN BAŞINA YILMAZ

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcıvekili Özcan Ahmet Yılmaz Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi. Yılmaz, böylece, 17 ve 25 Aralık operasyonlarının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliğinden Gebze Cumhuriyet Savcılığına getirilen Fikret Seçen'in amiri oldu.

BAĞCI TERFİ ALARAK GİTTİ

Uzun dönemdir Gebze’de görev yapan ve görev yaptığı süre boyunca Gebze Adliyesi’ne büyük yenilikler getiren Bağcı, önemli bir terfi alarak il başsavcısı olmuş oldu. Gebze’de önemli sivil toplum örgütleri tarafından da bir çok kez ödül alan, yılın devlet adamı seçilen Bağcı’nın Gebze’den ayrılması Gebze hukuk camiasını da üzdü. Bağcı, Gebze’de en çok sevilen ve saygı duyulan devlet adamlarından biriydi.