Gebze Fatih Devlet Hastanesi hakkında gelen şikayetler bir türlü bitmiyor. Bir çok ilden büyük Gebze'de, Gebze Fatih Devlet Hastanesinin acil servisine her gün binlerce kişi başvuruyor. Gebzeliler muayene olmak için saatlerce beklemek zorunda kalıyor.

Kırmızı, Sarı ve Yeşil alan olmak üzere 3 alanın bulunduğu Gebze Fatih Devlet Hastanesinin Acil servisine gelen hastalar, hastalık derecelerine göre buralarda tedavilerini oluyor. Özellikle diğer alanlara göre ''Yeşil alana'' sıra verilen vatandaşlar ecel terleri döküyor. Burada tek doktorun hastalara bakması nedeniyle bekleme sırası alıp başını gidiyor. 

Gebzeliler, sıra beklemek için geldikleri hastanede hasta olarak ayrılıyorlar. Vatandaşlar, yetkililerin bu sorunu gözlemleyip çözüm bulmalarını bekliyorlar. Konuyla ilgili yoğun şikayetlere rağmen Gebze Fatih Devlet Hastanesi yönetimi gereken tedbirleri neden almadığı merak ediliyor.

Hastanede sıra bekleyen Gebzeliler tedavi olmak için geldiği hastanede hasta olup gidiyor. Vatandaşlar artık yetkililerin bunlara görüp çözüm bulmasını bekliyor.

Gazetemiz 41havadis.com'un Whatsapp ihbar hattına isyan eden vatandaş video ile böyle seslendi : "Allah aşkına şuraya bak. Sözde kuyruk yok hastanelerde. İzdaham dolu. Şunu bir haber yapın'' ifadelerinde bulundu..