41havadis.com - Gebze - Halkalı Marmarat Hattının sefer saatleri de belli oldu. Halkalı yönüne Gebze durağından ilk tren 06.00'da son tren 22.15'te hareket edecek. Gebze yönüne Halklalı durağından ilk tren 06.00'da son tren 22.00'da hareket edecek.

İlçeyi tek hat üzerinden birbirine bağlayan, belli duraklar üzerinden de 13 farklı metro ve tramvaya entegre olan Gebze–Halkalı Marmaray hattı geçtiğimiz günlerde hizmete açılmıştı.

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı, eskiden 185 dakikada katedilebilen bir mesafeyken şimdi 115 dakikaya inerek, İstanbullulara net 1 saat 10 dakika kazandırıyor.

Gebze Marmaray hattında her 15 dakikada bir tren seferleri yapılacak.

Söğütlüçeşe - Zeytinburnu arasında her 8 dakikada bir tren seferi yapılacak.

Halkalı - Gebze Marmaray Hattı'nda Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor.

Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze durakları yer almaktadır.

 

Gebze Halkalı Marmaray Sefer Saatleri ve Durakları, Gebze Halkalı Marmaray saatleri, Marmaray 24 saat açık mı, Gebze Halkalı Marmaray Saatleri ne,